You’re coaches

Melanie van Krieken

Bewegen en Bikkelen. Beide op een optimale manier tijdens Bootcamp! Elkaar uitdagen en tot het uiterste gaan en toch ieder op zijn eigen niveau. Sporten is iets wat ik graag doe en wat ik graag wil overbrengen op anderen! Voetbal, crossfit en het volbrengen van de Rosmalense triathlon geeft me veel energie. Een team/groep werkt voor mij erg motiverend om lekker samen te sporten. Daarom is er Bootcamp TOF waar jij en ik samen werken om conditie, uithoudingsvermogen en  kracht te verbeteren!

IMG_9829
Opleidingen en Werkervaring

  • Oefentherapeute Cesar/Mensendieck
  • Kinder oefentherapeute


Inge van den Berg

Bewegen is nog leuker als we het met elkaar doen! Daarom hebben Melanie en ik besloten Bootcamp TOF op te richten. Samen met je vriendinnen in de buitenlucht sporten zorgt niet alleen voor een stok achter de deur maar ook voor een hoop gezelligheid. Ik ben een fanatiek sportster en ben dan ook iedere dag met bewegen bezig.  Is het niet hardlopen of voetballen dan ben ik wel in de sportschool te vinden. Mijn missie is zoveel mogelijk mensen aan te steken met het sportvirus. Bewegen is leuk maar het moet wel goed gebeuren! Daar helpen wij jou graag bij.

IMG_9850
Opleidingen en Werkervaring

  • Fysiotherapeute
  • @ WINRS Therapie & Training

Advertisement