Melanie van Krieken

Bewegen en Bikkelen. Beide op een optimale manier tijdens Bootcamp! Elkaar uitdagen en tot het uiterste gaan en toch ieder op zijn eigen niveau. Sporten is iets wat ik graag doe en wat ik graag wil overbrengen op anderen! Voetbal is mijn favoriete sport en daarnaast ik ben nu aan het trainen voor de Triatlon van Rosmalen. Ik ben dus altijd bezig! Een team/groep werkt voor mij erg motiverend om lekker samen te sporten. Daarom is er nu Bootcamp TOF waar jij en ik samen werken om conditie, uithoudingsvermogen en  kracht te verbeteren!

IMG_9829
Opleidingen en Werkervaring

 • Oefentherapeute Cesar/Mensendieck
 • Sportmasseuse
 • Instructrice Hydrolessen


Inge van den Berg

Bewegen is nog leuker als we het met elkaar doen! Daarom hebben Melanie en ik besloten Bootcamp TOF op te richten. Samen met je vriendinnen in de buitenlucht sporten zorgt niet alleen voor een stok achter de deur maar ook voor een hoop gezelligheid. Ik ben een fanatiek sportster en ben dan ook iedere dag met bewegen bezig.  Is het niet hardlopen of voetballen dan ben ik wel in de sportschool te vinden. Mijn missie is zoveel mogelijk mensen aan te steken met het sportvirus. Bewegen is leuk maar het moet wel goed gebeuren! Daar helpen wij jou graag bij.

IMG_9850
Opleidingen en Werkervaring

 • Fysiotherapie
 • Peformance trainster en fysiotherapeut KNVB
 • Fitness instructrice – FysioFitness
 • Fysiotherapeute FC Den Bosch O10-O12

Joske Meijs

In de zomer werd ik aangestoken met het bootcamp virus. Ik ben een echt buitenpersoon die regelmatig te vinden is op de wielrenfiets of geniet van de prachtige Bossche broek tijdens een ronde hardlopen. Natuur en bewegen zijn voor mij de perfecte combinatie. Daarom is het ook een eer dat ik het team van Melanie en Inge mag versterken bij Bootcamp TOF.
Met mijn achtergrond als docente lichamelijke opvoeding en het doen van veel krachttraining hoop ik de bootcampers net een stapje verder te laten gaan dan dat ze zelf denken te kunnen.

De grens opzoeken en er zo af en toe overheen gaan; Dat is trainen!

tof-bootcamp

The only bad workout is the one that didn’t happen!

Opleidingen en werkervaring:
 • Docente lichamelijke opvoeding
 • Spinningsintructrice
 • Fitness trainer
 • Aerobic trainer

 

Advertisements