Veelgestelde vragen

  • Wat moet ik aan doen tijdens deze toffe bootcamp?

Help! De kledingkast crisis waarin je echt, écht geen kleren hebt voor de work out?! Een korte broek en luchtige kleding bij mooi weer is al voldoende. Doe wat aan waar je lekker in kan bewegen en goed je lichaamswarmte kwijt kan bij warm weer. We lopen een aantal stukjes hard, stevige trimschoenen zijn dus handig! Denk hierbij aan hardloopschoenen of gymschoenen. We gaan door zand, modder maar lopen ook op asfalt. Houdt daar rekening mee.


  • Hoelang duurt een work out?

De work outs duren allemaal 1 uur. Hierin trainen we kracht van het gehele lichaam en de algehele conditie.


 

  • Wat heb ik nog meer nodig tijdens work out?

Drinken! Neem een bidon of flesje water mee. Deze neem je zelf mee tijdens de gehele work out. Neem geen waardevolle spullen mee. Sleutels bewaken wij tijdens de bootcamp zodat je je helemaal kan richten op de oefeningen. Op deze manier zitten de sleutels je niet in de weg.


 

  • Ik heb een proefles gehad, wat nu?

Na de proefles kan je je digitaal aanmelden via de website of vraag bij ons een inschrijfformulier op. Je kan een abonnement kiezen die het beste bij je past. Meer informatie hierover staat op de website


 

  • Bestaat er een opzegtermijn?

Nee. Een abonnement kan je per maand verlengen, de rittenkaarten kunnen naar eigen keuze worden ingezet binnen een jaar na de aankoop van de rittenkaart.

Advertisement